Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Het belangrijkste van ons werk is dat wij producten leveren die helemaal naar de wens van onze opdrachtgevers zijn. Bekijk hier een aantal referenties.

Ze nemen echt de tijd en dat wordt terug gezien in de kwaliteit van hun werk.

Al ruim 10 jaar hebben wij als aannemer een nauwe samenwerking met Timmerfabriek Boorsma. We zijn blij dat we met Boorsma een betrouwbare leverancier hebben voor onze projecten. Wij streven er na om de wensen van onze opdrachtgevers te vervullen op gebied van kwaliteit, goede communicatie, het na komen van afspraken en het op tijd opleveren van onze projecten. Timmerfabriek Boorsma sluit hier naadloos bij aan. Ze zijn erop gebrand 100% kwaliteit te leveren en de bestelde ramen, deuren en kozijnen op tijd aan te leveren. Wij bevelen u Timmerfabriek Boorsma dan ook zeker aan.

Blij met Boorsma als vaste leverancier voor onze kozijnen

De uitstekende kwaliteit, samenwerking en het met elkaar meedenken in oplossingen staat bij Boorsma hoog in het vaandel, daardoor is de keuze voor deze timmerfabriek snel gemaakt. Of het nou gaat om een klein kozijntje of een grote order, de communicatie over het eindproduct blijft helder en duidelijk. Daardoor weten wij en de klant wat we van elkaar kunnen verwachten. Een innovatief bedrijf met vakmensen die gaan voor kwaliteit! 

 

Al een kwart eeuw genieten met Boorsma's en hun team

Net na de tijd dat er op een werkbank de detaillering van een kalf werd bedacht op de achterkant van een sigarendoos, kwamen we al bij Arnold. 

Boorsma sr. met zijn onafscheidelijke Jordan houten tandenstokertje in z’n mondhoek. Hij en ik, wij begrepen elkaar - wat natuurlijk al een compliment is voor hem -, zodat we ook dingen konden maken die zeker niet standaard waren. Als je de deur achter je dicht trok, nog genietend van het laatste beetje koffie, liet Boor zijn bril van z’n krullen zakken tot het puntje van z’n neus en ging al neuriënd verder.

Met de jonge Arno(ld) erbij is de innovatie nog even een stapje harder gegaan, de herrie in de werkplaats wat minder, maar de humor is hetzelfde gebleven. Zodoende krijgen we nog steeds mooie kwaliteit kozijnen en deuren met het juiste beslag en zelfs evt. met glas erbij. Hoewel de meeste kwaliteit van het hout onder een dikke laag grondverf zit, hebben we ook al eens een prachtige grenen pui in blanke lak naar tevredenheid van onze klant gekregen. 

-

-