Image
Image

Arno Boorsma

Verantwoordelijk voor het complete plaatje

Maak kennis met Arno, eigenaar van Boorsma timmerfabriek. Arno zorgt er samen met het hele team voor dat elk project met veel passie en vakmanschap wordt gerealiseerd. Teamverband en perfectie staat bij hem hoog in het vaandel.  

Image
Image

Joël

Verantwoordelijk voor de werkplaats

Maak kennis met Joël, leidinggevende in onze timmerfabriek. Met een hart vol humor en een passie voor persoonlijk leiderschap. Vol energie straalt Joël een aanstekelijke positiviteit uit. Na een uitstapje bij de ‘koffie’, keerde hij terug in de timmerfabriek. Als gedreven professional heeft Joël persoonlijk leiderschapstraining gevolgd, wat hem heeft gemaakt tot een zorgzame en toegewijde leidinggevende. Hij zorgt er samen met zijn collega's voor dat elk project kundig en op tijd klaar staat of afgeleverd wordt bij de klant. 

Image
Image

Martin

Verantwoordelijk voor de voormontage

Maak kennis met Martin; Een zeeman in hart en nieren. Hoewel hij altijd de zee heeft bevaren heeft hij recentelijk zijn roer omgegooid en zijn passie gevonden in de timmerfabriek. Als ervaren vakman is Martin verantwoordelijk voor de voormontage. Met zijn onmiskenbare gevoel voor humor brengt Martin niet alleen vakmanschap maar ook een dosis gezelligheid naar de timmerfabriek. Zijn levenservaring en vastberadenheid maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team.

Image
Image

Gert

Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en calculatie

Maak kennis met Gert; Onze gestructureerde calculator/werkvoorbereider uit Veenendaal. Gert kwam bij ons werken en begon in de afmontage. Na zijn opleiding tot calculator/werkvoorbereider niveau 4, zet hij zich nu dagelijks in vol passie als werkvoorbereider. Zijn reis binnen ons bedrijf weerspiegelt niet alleen zijn persoonlijke groei, maar ook zijn toewijding aan het vak. In zijn vrije tijd geniet Gert van het goede leven, compleet met een lekkere sigaar in zijn hand! 

Image
Image

Erwin

Verantwoordelijk voor de afmontage

Maak kennis met Erwin; Onze altijd vrolijke en gedreven collega, verantwoordelijk voor onze afmontage. Hij begon zijn reis op de Revabo, waar hij zijn passie en vaardigheden aanscherpte. Nu als een gewaardeerde collega in ons team, brengt hij die ervaring mee in de afmontage en het transport klaar maken van onze producten. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, waardoor het werk niet alleen efficiënt maar ook plezierig wordt. 

Image
Image

Wesley

Medeverantwoordelijk voor de voormontage

Maak kennis met Wesley; een rustige, doelgerichte student aan de ROC A12 in Ede, begon als stagiair bij ons en heeft zijn plek helemaal gevonden. Wesley werkt nauw samen met Martin in de voormontage, waar hij verantwoordelijk is voor de ramen en deuren. Wat hem echt enthousiast maakt, zijn de speciale deuren die hij mag realiseren. Zijn passie voor deze uitdagende projecten is bewonderenswaardig!

Image
Image

Pim

Verantwoordelijk voor de spuiterij

Maak kennis met Pim; Pim is verantwoordelijk in onze spuiterij. Met een opleiding via Revabo Oosterbeek heeft hij niveau 3 bereikt, nadat hij vorige jaar niveau 2 succesvol heeft afgerond. Zijn verlangen om door te leren getuigt van zijn enthousiasme en gedrevenheid voor het vak. Als jonge kracht in onze spuiterij is Pim verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat alle projecten er niet alleen gelikt, maar ook glad uitziet. Zijn toewijding aan perfectie en enthousiasme voor het vak zijn zijn werkelijk bewonderenswaardig.

Van aanvraag tot levering

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk onze werkwijze

Wij houden van hout

 

Duurzaam

Hout is uiteraard heel duurzaam. Door het gebruik van verantwoord geproduceerd hout staan wij garant voor een uiterst duurzame oplossing van uw project.

Isolerend

Hout heeft uitstekende isolatie-eigenschappen en wordt vaak gebruikt in de bouw vanwege zijn warmte- en koude-isolerende kenmerken. 

Hoge kwaliteit

Hoogwaardig hout biedt duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit voor diverse projecten. Of het nu gaat om kozijnen, ramen en deuren, investeren in kwaliteit loont altijd!

Natuurlijk product

Hout is een natuurlijk product en kan met minimale aanpassingen weer volledig opgenomen worden in de natuur, zo werken we aan een betere wereld voor iedereen.

 

 

Lijkt het je leuk om in zo’n enthousiast team te komen werken?

 

Bekijk onze vacatures

Image