Calculatie en werkvoorbereiding

Zodra er een aanvraag binnenkomt wordt deze gecalculeerd op kantoor en verstuurd naar de klant. Zodra de offerte akkoord is wordt er gestart met de gedetailleerde werkvoorbereiding. Calculatie en werkvoorbereiding vormen essentiële stappen in het proces van onze timmerfabriek. Een nauwkeurige uitwerking en planning zorgen ervoor dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren, wat resulteert in een gestroomlijnde uitvoering van het project.

Image
Image

Aansturing en machinale

Alles wordt voorbereid en besteld zodat het project aangestuurd kan worden in de fabriek. Dit komt op de millimeter nauwkeurig en daarvoor staat precisie op nummer één. 

In de fabriek wordt ervoor gezorgd dat het hout van de juiste dikte wordt voorzien, daarna kan het door naar de Windowmaster. Zodra alle onderdelen van de band rollen gaan ze door naar de volgende fase.

Voormontage

Fase 3 gaat van start! De onderdelen worden gesorteerd en alle deuren, ramen en kozijnen worden gemonteerd  en opgehangen, zodat ze door kunnen naar de spuiterij. 

Image
Image

De spuiterij

Een belangrijk onderdeel van het proces. De kozijnen, ramen of deuren worden voorzien van de juiste RAL kleur. Hiervoor is het belangrijk dat er nauwkeurig wordt gewerkt. 'Strak in de lak'! 

Alle producten blijven aan de baan hangen tot ze droog zijn. Daarna kunnen ze door naar de afmontage. 

 

Afmontage

In de afmontage worden alle scharnieren en sluitingen op de juiste wijze gemonteerd en worden alle kozijnen, ramen en deuren gereed gemaakt voor transport naar de klant. de producten worden gecontroleerd zodat alles klaar is voor aflevering!

Image
Image

Aflevering

Zodra de kozijnen, ramen en deuren van de afmontage klaar zijn, worden ze ingepakt en eventueel op een bok gezet zodat ze direct klaar staan voor de klant. 

Uiteraard leveren wij ook op locatie als dit gewenst is. 

Ons motto: Precies.Samenwerken.

Als de klant tevreden is zijn wij dit ook! 

Wij kijken weer uit naar prachtige nieuwe projecten en aanvragen!

De resultaten van onze timmerfabriek

De kozijnen, deuren en ramen die wij realiseren in de timmerfabriek, geven een prachtig geheel in de woning. Hierbij een selectie van een aantal projecten die wij recent hebben geleverd.

Image
Luchtdichte woning weurt platowood kozijnen

Luchtdichte woning in Weurt

Een prachtig renovatie project in samenwerking met Bouwbedrijf L.A. van Engelenhoven. Deze woning

Image
Renovatie in ede Boorsma timmerfabriek

Renovatie van villa

Deze prachtige woning in Ede heeft een gehele metamorfose ondergaan. Bouw en Onderhoudsbedrijf De Koning bv. uit Ede heeft hier met aandacht voor detail en

Image
houten Kozijnen wit boorsma timmerfabriek

Renovatie project Zeist

Dit prachtige huis in Zeist is voorzien van nieuwe kozijnen, ramen en deuren. In samenwerking met

Image
Houten kozijnen boorsma timmerfabriek

Landelijke woning in Lunteren

Bij dit exclusieve project in Lunteren, realiseerden wij voor een bijgebouw alle buitenkozijnen. Zo ook de getoogde staldeuren. Boven de grote dubbele

Image
Houten kozijnen Boorsma Timmerfabriek Ede

Nieuwbouwwoning Ede

Deze prachtige nieuwbouwwoning op het kazerneterrein in Ede is voorzien van mahonie houten kozijnen. Bij de buitenkozijnen is er gekozen voor beglazing en

Image
Luchtdicht bouwen met houten kozijnen Ede

Winnaar duurzaamste woning van 2024

Deze nieuwbouwwoning in Ede is luchtdicht gebouwd door Bouwbedrijf van Noord uit Barneveld.  De woning is