Over ons

Stap binnen in de wereld van Boorsma Timmerfabriek, waar vakmanschap en passie sinds 1993 samenkomen om prachtige verhalen te vertellen in hout en ambacht. 

Wat begon als een bescheiden onderneming voor ramen, deuren, kozijnen en trappen, is uitgegroeid onder leiding van Arnold en Arno Boorsma tot een bloeiende timmerfabriek. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een volwaardige timmerfabriek met een enthousiast team dat elke dag met passie en toewijding prachtige projecten realiseert.

Ons team is het kloppende hart van onze productie.  Als bekroning op ons vakmanschap dragen we het Komo keurmerk, een erkenning van de kwaliteit die we nastreven. We werken voornamelijk samen met aannemers, ZZP'ers en bouwbedrijven, en we houden van uitdagingen. Rond werk, schuin werk, niks is ons te gek. Maar we gaan verder dan alleen houtbewerking.

Graag delen we onze nieuwe focus op luchtdicht bouwprojecten, waar we laten zien dat we niet alleen traditie omarmen maar ook streven naar innovatie. 

Met een team van 7 gepassioneerde vakmannen werken we samen aan projecten die het verschil maken. Bij Boorsma Timmerfabriek geloven we dat elk stuk hout een verhaal vertelt, en zijn we enthousiast om samen met ons gedreven team deze verhalen te blijven vertellen.

Image
Boorsma timmerfabriek Ede

Van aanvraag tot levering

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk onze werkwijze