Houten ramen

Ontdek onze maatwerk houten ramen, uniek vervaardigd door onze vakmensen. Houten ramen bieden veel voordelen zoals een natuurlijke uitstraling, isolatie en duurzaamheid. Ze hebben een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor ze goed passen bij verschillende stijlen. Houten ramen voegen karakter en charme toe aan uw huis. Hout is van nature een isolerend materiaal, waardoor houten ramen uitstekende isolatie bieden. Ze helpen de warmte in de winter binnen te houden en de hitte in de zomer buiten te houden, wat kan bijdragen aan energiebesparing. 

Zijn alleen uw ramen aan vervanging toe? Zonder heel het raamkozijn te vervangen? Dat kan, vraag ons naar de mogelijkheden! 

Image
Image

Met de grootste zorg geselecteerd


Ontdek de wereld van onze zorgvuldig geselecteerde houtsoorten, de kern van al onze projecten. Bij ons draait alles om het vinden van het perfecte hout. Onze selectie omvat een scala aan prachtige houtsoorten, elk met zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. We streven ernaar om duurzame en verantwoorde bronnen te gebruiken, zodat onze projecten niet alleen vandaag indruk maken, maar ook een positieve impact hebben op de wereld van morgen.

Perfect sluitend, dat garanderen wij

Bij onze timmerfabriek staat vakmanschap centraal, en dat betekent niet alleen het creëren van prachtige ramen, maar ook het verzekeren dat ze naadloos aansluiten op uw ruimte. Ons toegewijde team van vakmensen gaat verder dan alleen het produceren van standaard ramen; we streven ernaar om maatwerk te leveren dat perfect past bij uw specifieke behoeften van uw ruimte. Met onze ervaring en precisie meten we elke opening zorgvuldig op en vervaardigen we elke raam op maat, met oog voor detail en vakmanschap dat te vinden is in onze timmerfabriek. 
 

Image

De resultaten van onze timmerfabriek

De kozijnen, deuren en ramen die wij realiseren in de timmerfabriek, geven een prachtig geheel in de woning. Hierbij een selectie van een aantal projecten die wij recent hebben geleverd.

Image
Luchtdichte woning weurt platowood kozijnen

Luchtdichte woning in Weurt

Een prachtig renovatie project in samenwerking met Bouwbedrijf L.A. van Engelenhoven. Deze woning

Image
Renovatie in ede Boorsma timmerfabriek

Renovatie van villa

Deze prachtige woning in Ede heeft een gehele metamorfose ondergaan. Bouw en Onderhoudsbedrijf De Koning bv. uit Ede heeft hier met aandacht voor detail en

Image
houten Kozijnen wit boorsma timmerfabriek

Renovatie project Zeist

Dit prachtige huis in Zeist is voorzien van nieuwe kozijnen, ramen en deuren. In samenwerking met

Image
Houten kozijnen boorsma timmerfabriek

Landelijke woning in Lunteren

Bij dit exclusieve project in Lunteren, realiseerden wij voor een bijgebouw alle buitenkozijnen. Zo ook de getoogde staldeuren. Boven de grote dubbele

Image
Houten kozijnen Boorsma Timmerfabriek Ede

Nieuwbouwwoning Ede

Deze prachtige nieuwbouwwoning op het kazerneterrein in Ede is voorzien van mahonie houten kozijnen. Bij de buitenkozijnen is er gekozen voor beglazing en

Image
Luchtdicht bouwen met houten kozijnen Ede

Winnaar duurzaamste woning van 2024

Deze nieuwbouwwoning in Ede is luchtdicht gebouwd door Bouwbedrijf van Noord uit Barneveld.  De woning is